CHECK IT OUT!

Friday, April 30, 2010

Kes Aleeza Kassim dan suami di bicara

Bertengkar isu balik kampung

 ALEEZA  dan  suami, Mohd Fauzi   hadir pada bicara kes pengesahan
 lafaz cerai di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, semalam.
ALEEZA dan suami, Mohd Fauzi hadir pada bicara kes pengesahan lafaz cerai di Mahkamah Rendah Syariah Petaling, semalam.


PETALING JAYA: Suami kepada pelakon jelita serta peragawati, Aleeza Kassim, 39, memberitahu Mahkamah Rendah Syariah di sini semalam, beliau dan isterinya bertengkar mengenai isu balik kampung sebelum berlarutan sehingga dia melafazkan “Kita bercerai esok”.

Ahli perniagaan, Mohd Fauzi Che Ros, 47, berkata mereka tidak bersetuju pendapat berhubung perkara kecil iaitu balik kampung dan jika boleh, beliau mahu isterinya itu mengikut cakapnya saja.  Tujuan saya melafazkan ketika itu bermaksud jika mahu bercerai, kita boleh pergi ke mahkamah keesokan harinya dan lakukan dengan cara yang betul iaitu melalui kaunseling terlebih dulu,” katanya.

Ketika ditemui, Mohd Fauzi berkata selagi beliau dan isterinya masih mencintai antara satu sama lain, mereka akan terus bersama. Pasangan itu bernikah pada 15 Julai 2006 dan tidak dikurniakan cahaya mata.

6 comments:

Nisaeciz said...

hatoii. hal kicik pn mau becerai ke? senang nye la hai nk dpt apa yg di benci Allah.


nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Lisa Surihani sosial???

nuriz said...

gaduh tak nak balik kg hehe lawak..
mesti de lagi benda lain tu..huhu

Peninjau Dunia said...

alahai..lemahnya ilmu mengenai hal hal basic agama...
bila dia cakap nak bercerai esok, rasanya itu dah maktub hukum esok kena bercerai kan??? (betulkan kalau salah)... mean dia dah letak time frame utk bercerai dan kena rujuk balik kan kalau nak bersama semula setelah ke esokkan harinya..biar betul laki tu, takkan tu pun tak tau...suka suki jer lafazzz...

Bursa Bisnis Gratis/dhuryodana said...

Ai cantik sangat blog ni..!!! cam mane klo betuka link..???

windi said...

nuriz: ya.mungkin ada sebab lain drg gaduh tu...kes ni cuma kemuncaknya.

peninjau : kalau ego menguasai.

bursa: Ok bah!!

gadis borneo said...

adeh..kena sabar oo...tia ble main2 perkataan cerai ni...^_^

Related Posts with Thumbnails