CHECK IT OUT!

Sunday, April 18, 2010

MY 2ND BLOG AWARD

Hari ini Windi's Diary mendapat award kedualah pulok. Hehehe... Nama award tu agak unik iaitu AWARD BLOG MESRA MATA. Thanks a lot  to blog  http://seribahasa.blogspot.com/ . Blog ni memang best. Ada pantun, gurindam dan banyak lagi.

Walaupun kita semua tahu award itu sekadar untuk suka2 je tapi best juga bila ada orang suka2 je bagi kat kita. At least terbuka juga hatinya nak mempromo blog kita yang tak seberapa ini. Lepas ni kena bagi award yang sama kat 5 orang blogger lagi. Yang tak terbagi jangan kecik hati ya..lain kali giliran korang pulak.

ANUGERAH BLOG MESRA MATA :

 Jangan lupa bagi kat 5 orang blogger yang lain, ok! bye..happy surfing!!

11 comments:

nuriz said...

award baru ke..tak penah tgk ni..
trima kasih byk :)

Terry Verry Berry. said...

wahhh..
bila la agaknya Terry dpt anugerah plak ekk..
uwaaa

anyway..congratz sis ^_^.

windi said...

terry: jangan merajuk. yg 1st dulu anugerah interesting blog, terry dah ambik ke?

Jojoe said...

windi..thanx.. my 1st blog award.. thanx tau...

Myfrin's story said...

Aduhai..betul kah ni, ehem..! macam mau kambang pula hidung i, hehe..Terima kasih banyak2 ya...!

windi said...

jojoe & Myfrin's : you deserve it.

Terry Verry Berry. said...

uiks~ terlupa la akak.. >_< ;;;..
choi nyer terry ni.. jap ek..
(banyak sangat kat dalam kepala masa tu..uhuuk2.)

Terry Verry Berry. said...

tapi nama terry tak tersenarai..camner nak amik~ ngee ^_^ *tersipu2 malu.

windi said...

hehehe..Terry, main copy paste je dari entry tu. Saya letak nama blog. Abysmal Asylum.

Seri Bahasa said...

terimakasih kerana sudi menerima dan posting kat sini. lambat datang sebab siang tadi tenet meragam.

windi said...

orang memberi kita merasa..hehe

Related Posts with Thumbnails