CHECK IT OUT!

Sunday, May 2, 2010

Di mana ada Nuffang, disitu ada Blogwalking.

Today is the worst day for my blog. Sehingga jam 6 petang, visitors windi's diary cuma 18 orang. Malu nye nak sebut tapi thats the fact. Tak ada 'Ong' lah hari ni. Bagus tukar nama blog pegi windi's Dairy..Manatau ramai peminat susu yang tersesat masyuk. 

Rasain loh. Perasan diri tu fofular sangat ke? Malas blogwalking ni lah akibatnya. Dahlah entry pun main copy paste jer. Benda yang orang dah baca beratus kali kat paper itu juga di tempel balik kat blog awak. Sapa nak baca. Padan muka. Tau takpe. hahaha...(eh..senget ke?)

Pastu barulah krem-krem jari tu blogwalking sana sini. Hello2lah, ziarah petanglah, up trafficlah, follow u lah, nice bloglah..Takde maknanya. Awak takkan dapat kejar target 100 visitors sehari tu. Setakat jam 7.45 pm visitor baru 35 orang. Syukurlah nak..

Hekeleh..Awak tu bukannya apa, kepingin sangat nak merasa cek nuffnang. Betul tak? Betul tak? Apa ni smile-smile goat ni? Ngaku je lah...hehe. Oklah, sudah2 lah bermonolog tu. Cut the crap. Shoh!shoh! Pegi blogwalking. Jam 10 nanti stoplah. Baju belum iron lagi tu. Esok nak pegi kerja. Blackout karang, ada orang pakai baju keriting pegi kerja. 
Oklah, Asta lavista...



8 comments:

uncle said...

ehhh jgn cakap macam tu..biasalah..uncle dulu pun camtu jugak..pernah putus asa..tapi datang sahabat2 yg baik hati beri perangsang dan galakan...uncle kasi tips secara ringkas..pejamkan mata dan pedulikan nuff kita sebentar..mulakan visi mencari visitor..dan selalu blogwalking..kalau ada duit lebih..beranikan diri beriklan..ucnle tgk gaya tulisan windy boleh tahan..bagus...uncle jasi sahabat disini..windi mesti selalu ke lbo guncle..utk mendpatkan traffic yg tinggi ok? hihihih

uncle said...

aduhh taip pun sudah tersasul disana sini...usaha selama sebulan ini..uncle ada buat satu program yg diberi nama easyhits4u..amat bagus utk sesebuah blog mencari visitor..cuba tgk entry uncle yg terdahulu ok..

windi said...

thanks uncle..semangatku semakin membara. hehe..akan ku jejak blog uncle.

Lepat Pisang said...

Hm,tak per.slow2 cari follower banyak2..lepat pun tengah berusaha tingkatkan trafik dan tambahkan folower dlm blog.

windi said...

ya! usaha lift kejayaan. hehe.

nuriz said...

usaha tangga kejayaan. :)

windi said...

thanks..

Jojoe said...

ok ler tu 35 plawat sehari..blog jer sehari belas2 jer..tu pun kadang2 tak sampai..hehehehe..

Related Posts with Thumbnails