CHECK IT OUT!

Friday, March 19, 2010

Siapa nak pergi Luar Negara?

SAYA!! Bila nampak iklan University Taylor kat sebelah ni (masa ni iklan Taylor sedang ON), teringat pula cita2 nak further study di Over sea. Bukan apa, saja nak rasa salju putih dan kepingin nak bergambar pakai sweater tebal. Nak pergi just for vacation, rasanya tak mampu kut..Maklumlah, gaji cikgu bukannya besar sangat. Cukup makan sampai hujung bulan.

Tapi iklan kat sebelah ni betul2 menggoda. Kepingin sangat nak ambik master kat Oversea. Husband cakap, kalau nak sangat master, pegi bank je dan apply mastercard. Adakah fatut? Saya nak sambung belajarlah..bukannya nak kad hutang tu.

Windi's note:   Agak2nya vacation dengan travel agent murah sket kut?

2 comments:

Peninjau Dunia said...

windi che'gu goverment kan? nape tak mohon scholarship cuti belajar bergaji penuh dengan gov je? saya skrg ni tengah cuti belajar bergaji penuh, tapi buat local je sebab wife pon sama tengah study kat univ local...

windi said...

Yeke? Bestnya nanti korang sama2 konvo. saya nak juga apply..insyallah tahun depan. thanks.

Related Posts with Thumbnails