CHECK IT OUT!

Thursday, March 25, 2010

SELAMAT HARI POLIS KE203

SELAMAT HARI POLIS Ke-202 kepada semua polis di seluruh negara...Tabik tuan!! Terima Kasih kerana menjaga keamanan negara Malaysia tercinta ini. Kuasa baik menentang kuasa jahat. Kata Otromen, "Kuasa baik mesti menang". Di bawah ni koleksi gambar kengkawan saya yang hari-hari pegang pistol..Sorry Geng..saja2 share dengan bloggers lain sebab saya sangat admire dengan profesion kamu semua..You are so brave my friend!!
Koperal Aslin. Zaman sekolah dulu lemah lembut dan manis orangnya. Sekarang ini, tak ada laut tak kurenangi..tak ada gunung tak ku redah..
Koperal Skyline. Very charming dan peramah. Ingatkan dah besar join modelling, rupanya main Polis sentri yea..takpe-takpe..Ni mesti selalu dapat tugasan undercover nih.
Koperal Aziah. Dulu sama-sama ambik kos guru..Takdir tuhan tetiba jadi 
Mak Polisi....Ni pun undercover duty.
Koperal Lim Ctoy dan Inspektor Syima. Jangan tertipu dengan senyuman manis bak madu pohon Tualang. Sekali gertak, menangis banduan...
Ini lah bakal Ketua Polis Negara yang baru. Nak tak???

Siapa kata tangan yang menghayun buayan tak mampu memetik Picu? Wanita Boleh Bah!

4 comments:

~UNai~ said...

saya pun suka tgok diorang pakai uniform!!

windi said...

comel kan...hehe..

Anonymous said...

Windi, CT tu stakat bgambar dgn pakaian polis oklah. Biarlah dia nyanyi jak atau jadi isteri kesayangan Datuk K. (riqueza shoppe STOKIS GE).

windi said...

just for fun.

Related Posts with Thumbnails