CHECK IT OUT!

Friday, January 16, 2009

HERO SEJATI!

Terselamat disambar anggota bomba

JOHOR BAHRU: Seorang wanita hanya mampu melaungkan takbir ketika melayang di udara selepas tergelincir ketika cuba terjun dari tingkat dua sebuah bangunan kedai tiga tingkat di Taman Pelangi di sini pagi semalam

WINDI'S NOTE: Ahli bomba yang bertugas memang hebat. They could have been killed!! Tahniah buat ahli bomba yang bertugas. Jikalau semua YB2 kita semulia ini... Kempen membasmi kemiskinan tegar pasti akan menjadi kenyataan..

Oya, wanita tu sebenarnya kepingin jadi pelagak ngeri tapi David Teo tak mau ambil sebab tulangnya tak cukup kalsium. To prove yang david tu silap dia try2 lompat dr tingkap. Tak sangka bomba merosakkan plan dia menunjuk terrer...(lawak ke?..)

Maaf kerana berita palsu di atas. Sebenarnya wanita ini sedang mempromosi Restoran Buddy's. Mengapa? tak percaya ke? Lihatlah di gambar. Anggota bomba itu yang menyambutnya sebenarnya ialah Tokeh Restoran yang menyamar. Lelaki botak digambar terakhir ialah ahli bomba sebenar yang dipinjam bajunya. (Skemanya lawak I nih. Jgn mare...)

1 comment:

Anonymous said...

Kurang asam..sempat i bergaduh dengan diri sendiri bila terlihat gambar ni tadi. sekali syair daa..eh silap, sekali berlakon daa..

Related Posts with Thumbnails