CHECK IT OUT!

Wednesday, June 9, 2010

Lagi-lagi Kahwin..

Kahwin lagi...memang pun! Minggu ni memang Pesta Kahwin. Asal saja musim cuti sekolah mesti sana sini orang buat masjid. Lepas tu Baby BOOM..Hehe..Pasal tu banyak orang lahir bulan Mac, April dan Mei Tak percaya? cuba tanya Bakery berdekatan anda. Bila masa jualan kek birthday mereka up up to the sky...Atau wad bersalin. Cuba tanya, bila masa mereka tak menang tangan menyambut kelahiran bayi? 

Semasa saya melahirkan anak pertama, bulan Mei 2003, Traffic kelahiran memang sangat tinggi. Sampaikan nurse tak sempat makan dan ke tandas. Ibu2 bersalin bersilih ganti keluar masuk labour room. Sibuk macam orang keluar masuk tandas awam di Shopping Mall. Febuari 2006 saya bersalin anak ke dua. Dari tengah malam  sampai ke tengahari, rasanya 5 orang je ibu bersalin..wad pun lengang.

Ok! Habis cerita pasal baby Boom. Di bawah ini saya uploadkan beberapa gambar perkahwinan rakan2 saya. Lain bangsa lain fesyennya..Ok, Let me present...The Borneons Wedding.
Fesyen Kontemporari..Latar mereka ialah tikar dengan benang tekat emas warisan bangsa Bajau.
Sebenarnya saya pun baru kenal fesyen ni..Mungkin Suku Tidong. Saya lupa pula tanya Siti. Sudah FB tapi belum reply..Maklumlah pengantin baru. Orang tengah Honeymoon. Faham2lah.
Siti dan Faizal - Bagai pinang di belah dua.

Saya dapat gambar isterinya saja. Suaminya rakan sekerja kami - Ramizu & Marteney - Suku Bajau.
Suku kaum Dusun Tabilung wedding dress - my student, Claryssa Clemeus.
Mama dan Bapa saya...tahun ini ulang tahun ke 43 perkahwinan mereka.

OK. Cukup sampai sini saja. Ada banyak lagi fesyen lain mengikut suku kaum masing2 tapi ini saja yang saya larat upload. Bye. See u allzz soon.


5 comments:

fitri hussin said...

Cuti=kenduri kahwin. Dah sinonim.

fitri hussin said...

Cuti=kenduri kahwin. Dah sinonim.

fitri hussin said...

Cuti=kenduri kahwin. Dah sinonim.

mahira oya said...

byk kenduri nk p nih..
soklan cepu emas x trjwb..

windi said...

fitri hussin : aku kagum dengan kesungguhanmu..hehe..

mahira: apa soklan nya tu?

Related Posts with Thumbnails