CHECK IT OUT!

Wednesday, June 9, 2010

Cuti blogging 4 hari

Cuti sekolah menjelma sudah..Inilah masanya merehatkan tulang2, otot2 dan otak stress dari bebanan tugas seharian (for cikgu2 and student). Dalam hal ini saya sangatlah bersyukur ke hadrat ilahi kerana di temukan jodoh dengan seorang cikgu juga. Antara kelebihannya ialah, kalau saya cuti dia pun cuti...ngeh ngeh ngeh...

Bagi memanfaatkan masa yang ada maka dia pun ajak balik kampungnya. Habis tu, saya tak balik kampung ke? Asyik dia saja balik kampung. Hish! Tak sanggup saya merapu lama2. Camna saya nak balik kampung, memang saya kerja di daerah sendiri pun...Ibubapa pun tinggal dekat pekan.

Oleh itu mulai esok hinggalah Ahad saya akan berkelana di Kampung suami yang terletak nun jauh di utara negeri Sabah. Line intenet memang tiada langsung. Line di rumah ni pun pakai streamyx fixed line. Tiada can nak angkut sana sini.

Ok then, See u on monday .. Bye..

7 comments:

mahira oya said...

see u..miss ur blogwalking..hehe

AYU said...

selamat bercuti & bergumbira..hehe

hans said...

selamat bercuti

p/s : Episod 31 Siri ADKDA Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-diakau-dan-aku-episod-31.html

etuza said...

Salam windi..
Happy nice day & selamat bercuti..hehe blog cuti jua ya...blog makin menawan tau!

~cWa~ said...

ait, apply cuti blog kat sape tuh?hehe....(bestnyer dapat cuti....)

Myfrin's story said...

Pulang sudah? Apa khabar di Telaga..?

windi said...

ya..d rumah sudah. Talaga? ok jak..banyak kawen sana sini.

Related Posts with Thumbnails