CHECK IT OUT!

Sunday, February 28, 2010

Musti Mari!!

 
Baru selesai tengok Raja lawak astro. Nampaknya nasib tidak berpihak kepada my favourite team, MAMU. Walaupun I suppose to support Sabahan tapi secara peribadi i suke lawak2 MAMU. Tapi task yang kedua (spontan ngan barang), I suke sangat lawak Idlan. kreatifnya dia ngan kayu golf tu. Paling kelakar bila dia guna pemukul golf tu sebagai alat korek kubur. kah kah kah!

Anyway, my favourite director, Afdlin Shauki da jamin akan bawa MAMU dalam rancangan lawak spontan dia yang akan datang. Syabas MAMU! Semoga kejayaan akan sentiasa mengiringi kalian. Kejayaan korang 'musti mari' punyalah!

5 comments:

Myfrin's story said...

Memang kelakar budak2 Mamu ni. Yg kurus tu kena gelar avatar pulak, hehe...

windi said...

avatar?hahaha...ndak padan2.

kelapa mawar said...

salam perkenalan..org KB..

DEPU-DEPU said...

cikgu..

thanks sbb link blog saya..

dah link juga blog cikgu

windi said...

thanx kelapa mawar n Depu-depu..

Related Posts with Thumbnails