CHECK IT OUT!

Sunday, February 21, 2010

Raja Lawak Astro 4


Saya tak pernah peduli dengan rancangan ni. Masa Nabil menang dan famous gila2, saya tak kenal pun dengan dia. Dah famous baru saya jejak semula siri2 raja lawak Nabil melalui You tube. Sepah pun saya tak kenal. Bila dah famous sikit2, saya masih tak kisah. Apatah lagi Raja lawak siri 1 dan 2.

Namunnnn...tahun ini agak berbeza. Saya mengikuti perkembangan Raja lawak astro 4 kerana adanya penglibatan orang Sabah iaitu Alex dan Kecik. Kecik boleh tahan juga tapi kena cari idea lebih lawak. Alex? Looks genius tapi kena berusaha lebih lagi. Harap2 Alex lebih lawak lepas ni..Tapi paling best 3 orang juri (huahuahuahua...kelakar giler) iaitu Afdlin, bob dan Pakcik Rahim (Din beramboi). Anak2 saya teruja nampak Din sebab diorang selalu tengok sitcom Afi dan Abah. Din beramboi pegang watak Pakcik Rahim.



Masalahnya, I like MAMU. Kelakar bangat!

2 comments:

Myfrin's story said...

Minggu ni persembahan Kecik adalah yang terbaik. 3 juri Raja Lawak tahun ni memang kelakar gila. Finalis minggu depan memang yang terbaik.

windi said...

yabah. lawak gila! tapi si Alex makin lama makin down..juri paling best. pengacara pun best!

Related Posts with Thumbnails