CHECK IT OUT!

Sunday, January 16, 2011

Best jugak blog nih!

Beberapa hari yang lalu, admin Myfrin's story  sms saya. "try bukak blog Gunsirit.com Ada banyak cerita lucu dalam blog tu". Dek kerana teruja, saya pun cepat2 menyahut seruan. Buka2 saja..waaahhhh..70%  penulisan dalam Bahasa Inggeris. Dari gaya bahasa saja pun dah tahu orangnya  pernah stay oversea. .

Walaupun  guna Bahasa Inggeris tapi  ceritanya very the local and sangatlah kelakar. Nak terguling2 dibuatnya! Terutama kartun yang direkanya sendiri. My first impression, this guy is genius..Then, tengah gelak2 sampai kering gusi, I saw his picture. Aik! macam familiar...Saya cepat2 scroll down  then......patutlah familiar, rupanya my ex lecturer kat MPKS (IPG Keningau sekarang). 

Tak sangka sungguh dia ni berbakat buat lawak antarabangsa. Dulu macam shy guy je....Well, rasa bersalah juga buat post ni sebab saya takda minta kebenaran pun..Harap2 dia tak marah. Saya berharap semoga dia terus Sukses dalam kerjayanya! (klisenya ayatku ini)..

Di bawah ini saya selitkan salah satu hasil karyanya:

Gunsirit: “Sir, please rescue my pet buffalo,Guntalou”
Rescuer: “Are you crazy, a buffalo is an excellent swimmer”



4 comments:

Myfrin's story said...

Hahaha......asal nampak saja kartun gunsirit tu, mesti i gelak sampai kejang perut. Adooiii...harap2 dia tak marah sbb kita komen tanpa pengetahuan dia...

Gaya penyampaian dia memang memaku kita utk terus bersama beliau di setiap entrynya.....:)

windi said...

itulah ba...terutama topik karabau nya tuh..hehe

gunsirit said...

Thanks for visiting reviewing my blog. Appreciate it..ehhehe

Anonymous said...

Поздравляю, вас посетила просто великолепная мысль

Related Posts with Thumbnails